22419
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22419,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-5.1.6.1562191211,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Stockley Park - Print-102

Stockley Park

The Scope

 

Reception Desk and 4 storey feature wall in bronze.

Stockley Park - Web-104
Stockley Park - Print-117
Stockley Park - Print-105

Designers Comment

 

“A truly stunning installation. Bronze has to be one of my favourite finishes. Hours were spent creating folds in the bronze sheets to give all external corners a seamless finish.”

Related Projects

bath spa university 17

Bath Spa University

Pembroke House 1

Pembroke House

22 The Link NEW desk

The Link